Yale avslöjar två nya smarta lås

Yale har nyligen introducerat två nya smarta dörrlås som en del av deras Assure-serie. Det första av dessa smarta lås är Yale Assure 2 Touch, som har en inbyggd fingeravtryckssensor i logotypen ovanför sifferplattan. Precis som med den ursprungliga Assure, kommer Touch i nyckel- och nyckelfria alternativ och kan ansluta till Apple Home via Bluetooth…

Skrivet av

Islam Habib

Publicerat

Yale assure plus

Yale har nyligen introducerat två nya smarta dörrlås som en del av deras Assure-serie.

Yale assure plus

Det första av dessa smarta lås är Yale Assure 2 Touch, som har en inbyggd fingeravtryckssensor i logotypen ovanför sifferplattan. Precis som med den ursprungliga Assure, kommer Touch i nyckel- och nyckelfria alternativ och kan ansluta till Apple Home via Bluetooth eller WiFi, beroende på vad du föredrar. Touch finns i tre utföranden – Black Suede, Oil Rubbed Bronze och Satin Nickel.

Yale Assure Plus erbjuder Apple HomeKey-funktionalitet som standard, även om det inte finns någon fingeravtryckssensor inkluderad. Plus kommer inte heller med ett nyckelalternativ, endast nyckelfritt gäller. Plus finns också i Bluetooth- och WiFi-varianter. Plus verkar endast finnas i Satin Nickel för närvarande.

Låsen har ännu inte nått svenska butiker men kan beställas från Yales egna hemsida.

Islam Habib

Islam Habib är grundare och redaktör här på Diginytt. Han har ett stort teknikintresse och många års erfarenhet från både teknikbranschen och inom kommunikation och digital marknadsföring. Han har full koll på nyheter och nya lanseringar inom smarta hem.

Läs även