Aqara-sensorer nu kompatibla med IKEA’s Dirigera Hub

Aqara har meddelat att deras temperatur- och luftfuktighetssensor nu är kompatibel med IKEA Dirigera Hub. Detta innebär att användare av IKEAsmarta hem-system nu kan integrera Aqara-sensorer för att övervaka temperatur och luftfuktighet via Dirigera Hub

Skrivet av

Islam Habib

Publicerat

aqara-ikea-dirigera

Aqaras temperatur- och luftfuktighetssensor är nu kompatibel med IKEADirigera Hub. Detta gör att sensorerna kan integreras i IKEA smarta hem-system och därmed även exponeras i Apple Home.

För att lägga till Aqara-sensorer i Dirigera-appen, välj alternativet “Alla smarta produkter eller märken”. Sensorn visas sedan i appen likt IKEA egen Vindstyrka-sensor. Observera att inte alla Aqara-sensorer kanske fungerar ännu, men stöd för fler enheter kan förväntas.

Islam Habib

Islam Habib är grundare och redaktör här på Diginytt. Han har ett stort teknikintresse och många års erfarenhet från både teknikbranschen och inom kommunikation och digital marknadsföring. Han har full koll på nyheter och nya lanseringar inom smarta hem.

Läs även

Aqara lanserar sin nya hubb: M3

Tidigare i år skrev vi om Aqaras nya Matter-controller M3. Den nya hubben stödjer de nyaste protokollen Thread och Matter…...