Om oss

Välkommen till Diginytt – en plattform och källa för opartiska recensioner, insiktsfulla guider och de senaste nyheterna om smarta hem! Vi älskar att göra tekniken bakom smarta hem mer tillgänglig och förståelig för alla.

Vårt syfte

Sedan starten har vårt syfte varit att hjälpa våra läsare att göra välgrundade beslut.  Detta oberoende om du som läsare bara vill lära dig något nytt om smarta hem eller vill jämföra produkter inför ett köp.

Vi recenserar alla typer av enheter eller mjukvaror som rör det smarta hemmet och dess användningsområde. Dessutom håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna och trenderna om smarta hem.

Alltid oberoende

Vårt engagemang för opartiskhet är starkt. Alla våra recensioner och guider är oberoende, baserade på våra egna tester och erfarenheter eller genom sammanställningar av experttester. Vi tar aldrig emot betalning för att skriva positiva recensioner och alla produkter vi recenserar är noggrant utvalda.

Hur kan vår tjänst vara gratis?

Vi tjänar provision från våra samarbetspartners via så kallade spårningslänkar (även kallade affiliate-länkar). Om du väljer att klicka dig vidare till en återförsäljare via vår hemsida och göra ett köp kan vi tjäna en provision i samband med köpet. På så sätt kan vi fortsätta att hålla vår plattform uppdaterad och helt kostnadsfri för våra användare. Detta innebär att alla inblandade vinner.

Nyhetsbrev

Vi rekommenderar att du registrerar dig för vårt kostnadsfria nyhetsbrev. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om nya produkter som vunnit bäst i test. Självklart kan du avsluta prenumerationen när som helst och begära att vi tar bort dina uppgifter.

Våra Affiliatenätverk

Vi kan komma att använda annonser och spårningslänkar från följande affiliatenätverk:

  • Adtraction
  • Adservice
  • Adrecord

Kontakta oss

Om du har några frågor, förslag eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta oss. Skriv till oss!

Välkommen till Diginytt!