En första titt på cylinderformad säkerhetskamera från Hue

Bilder på kommande säkerhetskameror från Philips Hue har läckt. Produkterna har nyligen certifierats av den amerikanska myndigheten FCC. Bilderna visar en cylinderformad design och kamerorna kommer i olika varianter med och utan batteri. De stöder WLAN, Bluetooth och Zigbee, vilket möjliggör enkel integration med andra enheter i det smarta hemmet. Priserna förväntas ligga mellan 199,95…

Skrivet av

Islam Habib

Publicerat

hue säkerhetskamera

Bilder på kommande säkerhetskameror från Philips Hue har läckt. Produkterna har nyligen certifierats av den amerikanska myndigheten FCC.

Foto: Philips/ FCC

Bilderna visar en cylinderformad design och kamerorna kommer i olika varianter med och utan batteri. De stöder WLAN, Bluetooth och Zigbee, vilket möjliggör enkel integration med andra enheter i det smarta hemmet. Priserna förväntas ligga mellan 199,95 och 349,95 euro, beroende på modell. Lanseringsdatumet är ännu inte känt.

Källa: The Verge

Islam Habib

Islam Habib är grundare och redaktör här på Diginytt. Han har ett stort teknikintresse och många års erfarenhet från både teknikbranschen och inom kommunikation och digital marknadsföring. Han har full koll på nyheter och nya lanseringar inom smarta hem.

Läs även...