Ikea släpper nya produkter för det smarta hemmet

IKEA tar ett ytterligare ett kliv in i framtiden med sina senaste smarta hem-sensorer – Parasoll, Vallhorn och Badring.

Skrivet av

Islam Habib

Publicerat

ikea fönstersensor parasoll

Dessa produkter är framtagna och designade för att smälta in perfekt i varje hemmiljö. Med fokus på användarvänlighet och prisvärdhet, erbjuder IKEA nu lösningar som gör ditt hem inte bara smartare, men också säkrare.

Parasoll, dörr- och fönstersensorn, är en diskret rörelsevakt som håller ett öga på ditt hem när du inte är där.

Vallhorn är den mångsidiga rörelsesensorn som agerar som en osynlig vän som tänder ljuset åt dig. Den fungerar både i inomhus- och utomhusmiljö och möjlighet finns även att justeras baserat på färg och intensitet.

Badring, vattenläckagesensorn, är din vakthund mot oväntade vattenproblem. Den kan känna av vattenläckage i kök och badrum och skicka notifikationer direkt till din mobil.

Priserna för dessa tre produkter verkar i dagsläget inte vara helt spikade men leverans förväntas ske under det första kvartalet 2024.

Islam Habib

Islam Habib är grundare och redaktör här på Diginytt. Han har ett stort teknikintresse och många års erfarenhet från både teknikbranschen och inom kommunikation och digital marknadsföring. Han har full koll på nyheter och nya lanseringar inom smarta hem.

Läs även

Aqara lanserar sin nya hubb: M3

Tidigare i år skrev vi om Aqaras nya Matter-controller M3. Den nya hubben stödjer de nyaste protokollen Thread och Matter…...