Nanoleaf aktiverar HomeKit-kompatibel Thread Routing i vissa produkter

Nanoleaf har uppdaterat sina Shapes, Elements och Lines produkter för att aktivera Thread Border Router-funktionalitet. Denna uppdatering gör att dessa enheter kan exponera sin Border Router-funktionalitet för HomeKit, vilket gör dem till de första tredjeparts Thread Border Routers som kan arbeta tillsammans med eller till och med ersätta Apples egna Border Routers som finns i…

Skrivet av

Islam Habib

Publicerat

nanoleaf shape ovanför skrivbord med dator

Nanoleaf har uppdaterat sina Shapes, Elements och Lines produkter för att aktivera Thread Border Router-funktionalitet. Denna uppdatering gör att dessa enheter kan exponera sin Border Router-funktionalitet för HomeKit, vilket gör dem till de första tredjeparts Thread Border Routers som kan arbeta tillsammans med eller till och med ersätta Apples egna Border Routers som finns i HomePod Mini, HomePod (2: a gen) och Apple TV4K (2: a gen eller 3: e gen 128GB).

nanoleaf shapes

Uppdateringen (v8.5.2) uppmärksammades först på HomeKit Subreddit och har visat sig att Nanoleaf Shapes nu dyker upp i Eve for Matter & Homekit-appen, inom Thread Network-sektionen.

Nanoleaf har bekräftat att firmwareversion 8.5.2 och iOS/Android-appversion 9.1.0 nu krävs för att aktivera Thread border routing på de nämnda produkterna.

Islam Habib

Islam Habib är grundare och redaktör här på Diginytt. Han har ett stort teknikintresse och många års erfarenhet från både teknikbranschen och inom kommunikation och digital marknadsföring. Han har full koll på nyheter och nya lanseringar inom smarta hem.

Läs även...